Mesures especials per accedir als cementiris coincidint amb la festivitat de Tots Sants a Mont-roig del Camp

Mesures especials per accedir als cementiris coincidint amb la festivitat de Tots Sants a Mont-roig del Camp

S’estableix un horari especial de 9 a 18 h els dies 24, 25, 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre amb controls d’aforament i indicacions per accedir als aparcaments i a les instal·lacions

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp implementarà mesures especials per regular l’afluència de veïns i veïnes als cementiris municipals, coincidint amb la festivitat de Tots Sants i l’actual situació sanitària provocada per la Covid19. L’objectiu és evitar aglomeracions i reduir el risc de contagis.

Aquestes mesures es començaran a aplicar aquest cap de setmana i es reforçaran de cara a la celebració de Tots Sants.

Així doncs, s’estableix un horari d’obertura especial pel dissabte 24 i diumenge 25 d’octubre, el divendres 30 i dissabte 31 d’octubre i el diumenge 1 de novembre que serà de les 9.00h del matí a les 18.00h de la tarda, de forma ininterrompuda.


Les mesures previstes són:
‐ És obligatori l’ús de la mascareta i respectar les distàncies de seguretat.
‐ Hi haurà control de l’aforament i control de la temperatura a les persones que hi vulguin accedir
‐ S’hauran de respectar les indicacions de les entrades i les sortides i el sentit de la circulació marcat en l’interior de cada cementiri. (A Mont-roig s’accedirà al recinte per l’entrada de l’aparcament i se sortirà per l’entrada lateral. A Miami Platja es dividirà l’accés per evitar els creuaments).
‐ Caldrà utilitzar el gel hidroalcohòlic a l’entrada, als punts d’aigua i abans i després de la utilització de les escales mòbils d’accés als nínxols.
‐ Els lavabos estaran tancats i en cas de necessitat s’haurà de sol·licitar al personal del cementiri.
‐ No es podrà menjar ni beure a l’interior del cementiri.
‐ Caldrà seguir les indicacions d’entrada i sortida d’accés als aparcaments regulats per la Policia Local.

Es recomana seguir les mesures de prevenció indicades, així com no accedir en grups superiors a quatre persones i no romandre més de 20 minuts a interior dels cementiris.

A més a més, hi haurà reforç de neteja i desinfecció de les instal·lacions durant aquests dies, així com un agent de civisme, que juntament amb personal del cementiri, informaran sobre aquestes mesures i vetllaran pel seu compliment.

Per evitar aglomeracions, la Parròquia de Sant Miquel també ha decidit prendre mesures i traslladar els actes religiosos que es celebraven al cementiri per Tots Sants. Les misses i els rosaris es realitzaran a l’Església de Sant Miquel.

Tasques de manteniment

Per altra banda, l’Ajuntament, a través de l’empresa pública Nostreserveis, ha dut a terme aquests darrers dies les tasques habituals d’arranjament i de pintura de l’exterior i interior dels cementiris, coincidint amb la festivitat de Tots Sants. Els treballs han tingut un cost de 2.125 €.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.