Pell Acneica

Acné

Atemporal Esthetic Lab.

La pell amb tendència acneica ha de tractar-se amb molta cura, doncs es una pell alterada molt sensible, i no de manera agressiva amb productes que alteren l’equilibri hidrolipídic ressecant-la i alterant-la encara més.

Una rutina de bellesa a casa adient pot millorar, i molt, l’estat de la pell. Per començar és imprescindible una bona neteja matí i nit amb un netejador suau, encara que no t’hagis maquillat, i inclús, encara que no hagis sortit de casa. La brutícia afavoreix l’aparició de barbs i granets.

Un cop la pell estigui neta l’ideal és aplicar un tònic per equilibrar el pH. Després hauràs d’aplicar una crema que s’adapti al teu tipus de pell i grau d’acne. Una crema que calmi la pell i reguli la secreció sebàcia. I, per descomptat si és al matí, una crema d’alta protecció solar per evitar futures taques i marques. A la nit, pots reforçar les teves cures amb una mascareta de nit hidratant cada tres o quatre dies.

Respecte les exfoliacions, cal evitar les de tipus mecànic, les partícules exfoliants poden estendre el bacteri de l’acné a altres zones del rostre. Per això l’ideal és un peeling enzimàtic, efectiu però delicat amb la pell. Però el més important és que sigui un professional de l’estètica, un esteticista, qui et prescrigui cada producte cosmètic així com el tractament en cabina a seguir.

Maica López

Atemporal Esthetic Lab

Atemporal Esthetic Lab
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.