Tot Nuvis compleix 25 anys

Tot Nuvis compleix 25 anys

La fira dels nuvis i celebracions genera un impacte econòmic de 668.000 euros

La 25a edició de Tot Nuvis obre portes aquest divendres. Durant la presentació de la fira dels nuvis i celebracions s’han donat a conèixer les dades d’impacte econòmic de la darrera edició, obtingudes a partir de l’estudi encomanat l’any passat a Gabinet Ceres i que va posar de manifest que la fira va generar un impacte econòmic de 668.000 euros: el 51% d’aquest import és correspon al sector restauració i un 33% a les empreses de fotografia i audiovisuals.

L’enquesta, en la qual van participar 57 dels 97 expositors, posa de manifest que la utilitat de la fira a nivell comercial és elevada: un 91% dels expositors han fet contactes o han tingut visites i un 81% ha fet algun pressupost. Tal com ha destacat el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ‘Tot Nuvis és una fira consolidada amb un important percentatge de repetició i una alta recomanació: 7 de cada 10 expositors recomanen l’assistència a la fira’.

Pel que fa a la mostra, van respondre majoritàriament dones (53%) de 41 anys de mitjana i amb responsabilitat a l’empresa (empresàries/ sòcies o gerents). El 68% va manifestar que ve cada any a la fira i només un 16% era el primer cop que venien.

Els principals motius que els expositors tenen per assistir a Tot Nuvis són generar ingressos, però també hi té un pes important el fet de donar visibilitat a l’empresa, cosa que confirma que la fira és un bon aparador i un referent del sector nupcial a la demarcació.

Els aspectes més ben valorats per part dels expositors han estat la facilitat de contractació, la superfície d’exposició i l’horari de la fira.

El president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanormà, ha explicat que ‘les desfilades eren un dels aspectes que els expositors demanaven millorar, alhora que el 54% dels enquestats considerava necessari mantenir-les, per això enguany s’ha introduït un canvi de format’. Així, en comptes de les dues desfilades habituals, se’n faran set: 3 dissabte a la tarda, i 4 diumenge a la tarda. Hi participaran les següents marques:

DISSABTE 18:
18 h RAMI NOVELL
19 h RICART NÚVIES + PUJOL VILÀ
20 h MARTINA SPOSA

DIUMENGE 19:
17 h MADONNA MODA
18 h BEAUTIFUL BRIDE + SASTRERIA PIZARRO
19 h CASA PUJOL
20 h PRONOVIAS

Després de cada desfilada, es convidarà als assistents a una copa de cava Pere Ventura i a un petit aperitiu, mentre intercanvien opinions amb els dissenyador/es i representats de cada marca. Al finalitzar, podran endur-se una foto de record al photocall instal·lat per gentilesa de l’empresa Pixel Moreno.

La fira obrirà portes divendres a la tarda i manté en aquesta 25a edició les seves xifres habituals: 5.000 m2 d’exposició i un centenar d’expositors de tots els sectors presents a l’hora de celebrar un casament o celebració: restauració, audiovisuals, moda nupcial, joieria, floristeria, etc.

El preu de l’entrada és de 5 € i coincidint amb els 25 anys de Tot Nuvis, totes aquelles persones que comprin la seva entrada online, podran descarregar-se un 2×1, també durant els dies de fira.

Amb Tot Nuvis es tanquen les fires organitzades per firaReus i s’encara la recta final d’aquest mes de novembre, que ha estat rècord pel que fa a activitat firal i de reunions, amb 3 fires (una professional de l’empresa AdFreco, Esquiades SnowFun i Tot Nuvis) i rècord també pel que fa a activitat congressual, ja que aquesta setmana firaReus acull el 6è congrés d’enguany, amb les V Jornades del Col·legi de Dietistes i Nutricionistes de Catalunya i el II Congrés de la Societat Catalana d’Alimentació i Dietètica Clínica. Així, aquest mes de novembre es treballa amb una ocupació del 100%, comptant els dies d’activitat i els de muntatge i desmuntatge.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.