Policlínic Simonet Reus, 5 retocs estètics “invisibles” i efectius

El Doctor Luís Comino ens dóna alguns consells per arribar aquest hivern amb una pell ideal i un rostre saludable. Ens proposa un bon pla amb tractaments mèdic-estètics adaptats a cada tipus de pell que ens ajudarà a mantenir un look natural i juvenil.
1. Peelings químics: “El més important és retornar a la pell la hidratació, la turgència i l’elasticitat” comenta el doctor, i ho aconseguim amb peelings químics específics, ja que cada persona té unes característiques diferents. 2. Mesoteràpia facial: Després aconsella aplicar mesoteràpia facial, un còctel de vitamines, oligoelements, aminoàcids i àcid hialurònic formulat segons les necessitats de cada persona. 3. Inductors de col·lagen: En cas de tenir flacciditat facial, el Dr. Comino recomana inductors de col·lagen. En 1 ò 2 sessions, “s’estimula el propi col·lagen amb resultats immediats que milloren en el temps” aconseguint un resultat natural i eficaç. 4. Àcid hialurònic: : Es tracta d’una substància que ens aporta molts beneficis, ens dóna una”solució immediata en la millora de l’aspecte de cansament i les ulleres i també aconsegueix uns llavis naturals” 5. Bòtox: Si el que es necessita és corregir les arrugues de l’entrecella i de les “potes de gall” el més adequat és el Bòtox. Aquesta proteïna natural purificada es pot aplicar 2 vegades a l’any per eliminar les arrugues d’expressió.
Sabies que…? L’aparició d’arrugues es produeix principalment per una pèrdua de col·lagen . El col·lagen és una proteïna que el nostre cos produeix de forma natural i és l’encarregat de donar estructura a les cèl·lules i aportar elasticitat a la pell. A partir dels 25 anys, l’organisme disminueix la producció de col·lagen, a partir dels 40 anys la disminució és molt major i als 70 anys la pèrdua és d’aproximadament el 30%.

Dr. Luís Comino – Col. 2.950 COMT
Unitat de Medicina Estètica Policlínic Simonet Reus

2.8/5 - (5 votes)

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.