• Policlínic Simonet Reus • Ginecoestètica amb tecnologia làser i medicina regenaritva

Cada cop són més les dones que reconeixen petites disfuncions en la seva zona íntima, tant estètiques com funcionals, i que decideixen donar el pas per tal de solucionar-les. El ginecòleg Dr. J. Salinas, especialista en ginecologia estètica, ens explica les novetats per aconseguir-ho. Avui dia es comença a utilitzar la tecnologia làser i la medicina regenerativa per tractar:
– La incontinència urinària
– La sequedat vaginal
– El dolor durant les relacions sexuals
– La laxitud o amplitud vaginal
Moltes dones pateixen aquestes disfuncions en silenci, sovint amb vergonya, sense saber que es poden solucionar amb tecnologia làser i medicina regenerativa. El làser s’ha utilitzat sempre en diferents procediments quirúrgics ginecològics. Ara però, el fem servir per millorar sense cirurgia i sense dolor les seqüeles dels parts, del pas del temps i de problemes derivats de processos oncològics. Amb aquest tractament aconseguim un efecte tèrmic que estimula la producció de nou col·lagen en els teixits vaginals permetent:
– Recuperar el teixit que subjecta la uretra, reduint les pèrdues d’orina.
– Reconstruir el PH íntim, millorar la lubricació i recuperar l’elasticitat, permetent gaudir de les relacions sexuals sense dolor.
És un tractament sense cirurgia, que es realitza en consulta, ràpid i molt efectiu.
El resultat del tractament és molt satisfactori, millorant la qualitat de vida i incrementant la satisfacció en les relacions sexuals. A Policlínic Simonet Reus som pioners a la província implantant aquesta tecnologia i donant solucions per al benestar estètic i funcional de la dona.

Dr. J. Salinas
Col. 6.576 COMT
Unitat de Ginecoestètica
de Policlínic Simonet Reus