• Policlínic Simonet Reus • Ginecoestètica amb tecnologia làser i medicina regenaritva

Cada cop són més les dones que reconeixen petites disfuncions en la seva zona íntima, tant estètiques com funcionals, i que decideixen donar el pas per tal de solucionar-les. El ginecòleg Dr. J. Salinas, especialista en ginecologia estètica, ens explica les novetats per aconseguir-ho. Avui dia es comença a utilitzar la tecnologia làser i la medicina regenerativa per tractar:
– La incontinència urinària
– La sequedat vaginal
– El dolor durant les relacions sexuals
– La laxitud o amplitud vaginal
Moltes dones pateixen aquestes disfuncions en silenci, sovint amb vergonya, sense saber que es poden solucionar amb tecnologia làser i medicina regenerativa. El làser s’ha utilitzat sempre en diferents procediments quirúrgics ginecològics. Ara però, el fem servir per millorar sense cirurgia i sense dolor les seqüeles dels parts, del pas del temps i de problemes derivats de processos oncològics. Amb aquest tractament aconseguim un efecte tèrmic que estimula la producció de nou col·lagen en els teixits vaginals permetent:
– Recuperar el teixit que subjecta la uretra, reduint les pèrdues d’orina.
– Reconstruir el PH íntim, millorar la lubricació i recuperar l’elasticitat, permetent gaudir de les relacions sexuals sense dolor.
És un tractament sense cirurgia, que es realitza en consulta, ràpid i molt efectiu.
El resultat del tractament és molt satisfactori, millorant la qualitat de vida i incrementant la satisfacció en les relacions sexuals. A Policlínic Simonet Reus som pioners a la província implantant aquesta tecnologia i donant solucions per al benestar estètic i funcional de la dona.

Dr. J. Salinas
Col. 6.576 COMT
Unitat de Ginecoestètica
de Policlínic Simonet Reus

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.