• Policlínic Simonet Reus • Hidrolipoclàsia Ultrasònica Assistida

La hidrolipoclàsia ultrasònica és un tractament estètic d’última generació per a l’eliminació de la cel·lulitis i del greix localitzat. Es tracta d’una excel·lent alternativa a la liposucció per remodelar la silueta. Permet eliminar els excedents de greix de forma definitiva amb una recuperació post-tractament curta i mínims efectes secundaris. Després d’una visita informativa gratuïta, el Dr. Luis Martínez resoldrà els teus dubtes i et recomanarà les zones a tractar per aconseguir una silueta harmoniosa.
INDICACIONS: La hidrolipoclàsia ultrasònica resulta molt efectiva per tractar la cel·lulitis i greix localitzat en n coll, papada, avantbraços, esquena, abdomen, malucs, cuixes i genolls.
TÈCNICA: Primer s’infiltra una solució hipotònica anestèsica en el teixit de greix amb la finalitat d’afeblir la membrana de les cèl·lules de greix (adipòcits) i afavorir la seva posterior destrucció mitjançant ultrasons (cavitació), de manera indolora. Posteriorment s’elimina el teixit de greix, emulsionat amb la cavitació, mitjançant l’aspiració amb cànula fina. Aquest teixit no es regenera pel que la seva eliminació és definitiva. Després del tractament es realitzen diverses sessions de pressoteràpia per eliminar la inflamació (edema) i possibles hematomes que poden aparèixer a les zones tractades. La durada del tractament és d’una hora aproximadament.
AVANTATGES DE L LA HIDROLIPOCLÀSICA ULTRASÒNICA ASSISTIDA RESPECTE A LA LIPOSUCCIÓ: La hidrolipoclàsia ultrasònica té un menor cost econòmic, aproximadament entre el 30% i el 50% del preu d’una liposucció convencional. És un tractament ambulatori que no precisa ingrés hospitalari, anestèsia ni quiròfan. El pacient es pot reincorporar a l’activitat diària de forma immediata.

Dr. L. Martínez Salcedo
Col. 2.846 COMT
Unitat de Medicina Estètica
de Policlínic Simonet Reus

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.