Policlínic Simonet Reus.Cirurgia d’elevació de mames – Maxtopèxia

La cirurgia d’elevació de mames reposiciona els pits caiguts, elevant-los i retornant-los la fermesa perduda. Els canvis de pes, els embarassos i la lactància acostumen a tenir com a conseqüència la caiguda dels pits. Encara que aquesta situació és natural per la pròpia evolució del cos, pot resultar incòmoda per a moltes dones; de vegades costa trobar un sostenidor o bikini que s’adapti a un pit buit.

Així mateix, a l’hora de vestir-se o a les relacions de parella la dona pot sentir-se inse-
gura amb el seu aspecte.

En aquests casos, per millorar i recuperar la forma cal fer una pèxia mamària: elevar el pit mitjançant una cicatriu al voltant del mugró, per col·locar-lo més alt, i una cicatriu per sota, per on llevarem la pell que sobra per remodelar-lo.

En algunes dones, es perd tant volum i la mama queda tan tova, que és necessari col·locar una pròtesi en la mateixa intervenció. Serà l’única manera d’aconseguir un pit rodó i consistent.

La intervenció ha de realitzar-se per especialistes en cirurgia plàstica i estètica amb garanties de que el procediment i les instal·lacions siguin segures. Es precisa una anestèsia general i uns dies de repòs amb els braços.

És una cirurgia eficaç. En sortir del quiròfan portarà un embenatge elàstic i ha de tenir preparat un sostenidor de tipus esportiu que es col·loca l’endemà de l’operació. A les dues setmanes es retiren els punts, i es pot iniciar  l’activitat normal. Es pot iniciar un exercici suau, que s’anirà incrementant progressivament, de manera que després d’un mes ja es recupera el ritme de vida habitual.

Els resultats són molt gratificants per a la pacient, ja que recuperar un volum i forma del pit més juvenil millora l’autoestima i la seguretat.

 

elevació de pits

 

Dra. Dolors Mejina – Col. 29.289 COMB

Cirurgiana plàstica i estètica

Membre de la SECPRE

Policlínic SIMONET Reus

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.