Protegim la nostra pell de les radiacions solars

Protegim la nostra pell de les radiacions solars
Maica López - Las Termas de Ruham Reus

 

Atemporal Esthetic Lab

Gràcies als avanços de la ciència i a la seva divulgació, avui tots sabem dels perills de l’exposició solar sense protecció. Però segur què encara hi ha dubtes sobre els diferents tipus de protecció. Val a dir que pràcticament tots els protectors solars ho fan tant per la radiació UVA com la UVB, tot i així, podem distingir entre filtres solars minerals i filtres solars químics.

Els primers, actuen com un pantalla física que fa rebotar la llum fora de la nostra pell. Són, per tant, efectius des del primer moment en què els apliquem. Però, donat que no són absorbits per la nostra pell, l’aigua o el frec amb la roba els fan desaparèixer. Els filtres solars químics no tenen acció immediata però, per contra, no es degraden amb la suor o l’aigua i, a més a més, captan l’energia solar i la transformen, fent-la inofensiva per la nostra pell. Al ser absorbits, tenen també cura de la nostra pell, doncs transporten principis actius que la reparen i rejoveneixen.

Així doncs, quin filtre solar és millor?

Doncs l’ideal és fer servir un protector amb doble filtre solar, d’aquesta manera la nostra pell estarà completament protegida i des del primer moment. El protector solar dermacèutic Re-Flect conté filtres solars minerals (SPF 20) i químics (SPF 30) i a més a més, els seus principis actius protegeixen la integritat cel·lular evitant la deshidratació i l’envelliment prematur. És el protector solar ideal per tot l’any!

hola@atemporal.com

www.atemporal.com

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.