Què és la Criolipòlisi i com actua

Què és la Criolipòlisi i com actua

Atemporal Esthetic Lab.

La Criolipòlisi és, actualment, la tècnica mèdic-estètica més efectiva per reduir el greix subcutani; només són necessàries un màxim de 4 sessions per eliminar la capa adiposa sobrant, doncs, a cada sessió es pot eliminar fins a un 30% del greix, però, es clar, no tots els equips són iguals ni tan efectius. L’equip de l’Atemporal, de nom Cryo Cool Med, disposa de dos manípuls en forma de campana què es col·loquen sobre la zona a tractar. Una pressió negativa absorbeix dins dels manípuls la pell fins al pannicle adipós situat a la hipodermis. Un cop dins, per tal de destruir el màxim nombre d’adipòcits, un sistema patentat, primer puja la temperatura i després la baixa fins aproximadament -50C, això és temperatura de congelació, el nucli de les cèl·lules cristal·litza i es produeix la mort cel·lular. Així és com, progressivament, es van reduint els centímetres de greix.

El residus provocats són expulsats pel cos de manera natural, principalment per l’orina. Entre sessió i sessió, es programen altres cites per tal de treballar la zona i aquest drenatge, o per millorar altres inestetismes, com flacciditat, greix intra abdominal, etc. Cada sessió es personalitza en funció de les necessitats i circumstàncies del pacient.

Finalment, també es important saber que es tracta d’una tècnica no invasiva, localitzada, selectiva i totalment indolora; que pot realitzar-se tant a l’estiu com a l’hivern, i que el pacient pot reincorporar-se a la seva vida normal després de cada sessió.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.