Renovació de l’oferta gastronòmica

Vermuts Rofes

El Restaurant Vermuts Rofes de Reus ha presentat una nova proposta gastronòmica, de la mà del xef Jose Miguel Lozano, que s’ha incorporat recentment a l’equip de cuina.

Lozano ha descrit la nova selecció culinària com a una proposta “innovadora”.  “Es tracta de cuina mediterrània amb pinzellades d’autor, una fusió entre tradició i modernitat.

Emprem tècniques de procedència asiàtica, per exemple, però sense perdre l’essència que caracteritza el restaurant”, ha dit el cuiner. Ha destacat també
la presència del vermut en múltiples opcions i textures. L’escuma de vermut Rofes amb anxova i olives amb cruixent de moniato i patates xips n’és un exemple.

Val a dir, que la intenció d’aquest canvi és, segons ha dit la seva el director del Restaurant Vermuts Rofes, Salvador Rofes, “modernitzar una mica l’oferta”. I és que tot i estar consolidats a la ciutat, volen continuar sorprenent tota mena de públics. “Tenim actiu el restaurant fa ja nou anys i escaig i volem seguir evolucionant. A més, és el primer cop que presentem un dels nostres cuiners i creiem que és important fer visible la gent que hi és al darrere elaborant els plats”, ha dit Rofes.