RITUAL CHRISTMAS DETOX

Masatge Holístic

Atemporal Esthetic Lab

Les pel·lícules, les revistes i les nadales, insisteixen en transmetre el missatge de que el Nadal és temps de Pau i Amor, i potser és cert, però també és una època d’estrès, d’àpats copiosos i d’hàbits menys saludables.

La compra de regals, i el neguit d’encertar, és un dels principals factors d’estrès, però cada vegada més, tots tenim clar que regalar bellesa i benestar suposa un èxit assegurat.

Tot i així, la nostre ment i el nostre cos pateixen un desgast extra durant aquest dies, i es genera un estat de toxificació generalitzat que fa que ens sentim més cansats, amb el cos inflat, inclús amb mal de cap o amb altres dolors, i també que la nostra pell es vegi apagada i falta de lluminositat.

Per solucionar-ho us proposem una sessió Christmas Detox. Aquest tractament sensorial professional, facial i corporal, és una autèntica experiència relaxant i detoxificant holística.

Al cos es porta a terme un massatge amb delicades manipulacions que desbloquegen les tensions i relaxen la musculatura, mentre t’envolten aromes de fruites mediterrànies. A la zona facial, una neteja profunda i un massatge ayurvèdic, il·luminen el cutis i relaxen la ment.

En una única sessió et sentiràs renovat, més vital i relaxat.

Aquest Nadal regala o regala’t un tractament sensorial Christmas Detox o, si saps que ho
necessites, per què esperar? Comença el Nadal amb tota la energia possible i amb una pell
perfecta amb el ritual únic Christmas Detox.

Maica López
Atemporal Esthetic Lab

Estética

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.