RITUAL CHRISTMAS DETOX

Masatge Holístic

Atemporal Esthetic Lab

Les pel·lícules, les revistes i les nadales, insisteixen en transmetre el missatge de que el Nadal és temps de Pau i Amor, i potser és cert, però també és una època d’estrès, d’àpats copiosos i d’hàbits menys saludables.

La compra de regals, i el neguit d’encertar, és un dels principals factors d’estrès, però cada vegada més, tots tenim clar que regalar bellesa i benestar suposa un èxit assegurat.

Tot i així, la nostre ment i el nostre cos pateixen un desgast extra durant aquest dies, i es genera un estat de toxificació generalitzat que fa que ens sentim més cansats, amb el cos inflat, inclús amb mal de cap o amb altres dolors, i també que la nostra pell es vegi apagada i falta de lluminositat.

Per solucionar-ho us proposem una sessió Christmas Detox. Aquest tractament sensorial professional, facial i corporal, és una autèntica experiència relaxant i detoxificant holística.

Al cos es porta a terme un massatge amb delicades manipulacions que desbloquegen les tensions i relaxen la musculatura, mentre t’envolten aromes de fruites mediterrànies. A la zona facial, una neteja profunda i un massatge ayurvèdic, il·luminen el cutis i relaxen la ment.

En una única sessió et sentiràs renovat, més vital i relaxat.

Aquest Nadal regala o regala’t un tractament sensorial Christmas Detox o, si saps que ho
necessites, per què esperar? Comença el Nadal amb tota la energia possible i amb una pell
perfecta amb el ritual únic Christmas Detox.

Maica López
Atemporal Esthetic Lab

Estética