Tendències de màrqueting 2019

Màrqueting digital

Conèixer les tendències del màrqueting de 2019 ens ajudarà a definir una estratègia adequada i actualitzada per a la nostra empresa. És una forma de posicionar-nos davant la nostra competència i realitzar les accions més beneficioses per a la nostra empresa.

1. El vídeo Màrqueting: El vídeo té un major impacte entre els usuaris pel que en 2019 s’intensificarà el seu ús com a forma de venda de productes i / o serveis. És un format que posseeix múltiples avantatges:

– Ajuda al engagement.
– Major visibilitat.
– Millora el posicionament (SEO).
– Major interactivitat entre els usuaris.
– Aporten un valor afegit als usuaris.

2. Realitat augmentada: És una tècnica molt nova que facilita i millora l’experiència de compra de l’usuari. Li permet visitar una botiga de forma virtual i provar els productes. La plataforma Facebook ja està desenvolupant anuncis d’aquest tipus que, amb un sol toc, obre la cà- mera del teu telèfon i et permet provar diferents productes. Així, abans de realitzar una compra, podràs veure com et queden unes determin- ades ulleres o una barra de llavis.

3. Chatsbots: Gràcies als chatsbots, l’usuari podrà rebre solucions personalitzades mi- tjançant el machine learning. La IA permetrà conèixer millor els usuaris per poder oferir-los missatges de més rellevància i personalitzats.

4. Influencers: Aquesta nova figura en l’era digital pot ajudar molt al fet que una determinada marca o producte obtingui una major visibilitat. Són capaços de crear ten- dència i generar opinió el que els converteix en una immillorable arma per captar l’atenció dels usuaris.

5. Voice Search: La recerca per veu ha anat augmentant de forma progressiva durant els úl- tims anys. Cada vegada més empreses la incorporen en la seva estratègia de màrqueting.

6. Mobile device: Cada vegada més usuaris realitzen les seves compres en línia a través dels seus telèfons mòbils, de manera que les empreses hauran d’adaptar les seves webs a aquest format.

Bemarketing
Et farem arribar a tothom
www.bemarketingco.es

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.