Tendències de màrqueting al 2021

Tendències de màrqueting al 2021

Comencem un nou any i amb ell les ganes de renovar-nos i ajustar-nos a la nova normalitat que ens ha deixat el 2020. És el moment d’actualitzar el nostre pla de màrqueting i donar-li una empenta al nostre negoci!

Et donem les claus perquè estiguis a l’última en màrqueting aquest 2021.

1. Es mantindrà en consum a casa:
Si encara no tens venda en línia, no dubtis a contactar amb una agència de màrqueting perquè prepari tot el necessari per vendre els teus productes i serveis de forma virtual (pàgina web, publicitat, optimització de xarxes socials …).
Al 2021, les compres online continuaran en auge i això implica que hauràs de crear un pla adaptable a la nova situació.

2. Fidelització de clients:
Aquest any, més que mai, la fidelitat de la marca serà molt important. Els usuaris estan en un moment de canvi d’estil de vida pel que les marques hauran d’aportar més valor i proporcionar informació més rellevant.

3. Imatge de marca neta:
Si estaves pensant en donar-li una rentada de cara a la imatge de la teva marca, ara és el moment ideal per fer-ho. Aquest any la netedat, les línies senzilles i els dissenys poc carregats seran la clau per oferir una imatge higiènica i aportar seguretat, una característica essencial en els temps que corren.

4. Salut:
Una altra de les preocupacions del consumidor és la salut. Caldrà indicar les mesures de seguretat i precaució establertes per l’empresa durant el procés i lliurament dels productes al client.

5. Marques amb principis:
La pandèmia ha fet aflorar la solidaritat entre persones i el compromís de les empreses pel bé comú. Aquest compromís ha de ser real, públic i sostenible. Una empresa amb principis s’assegurarà clients fidels que apostaran per la marca.
La crisi sanitària ha trastocat el món tal com el coneixíem. La forma de consumir i les preferències dels usuaris s’han vist alterades, de manera que les empreses han d’adaptar la seva estratègia als nous temps.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.