Tria la millor ortodòncia, Policlínic Simonet Reus

Tria la millor ortodòncia, Policlínic Simonet Reus

Les dents són l’única part del cos humà que no es regenera per si mateixa, per això hem de tenir una especial cura amb la nostra salut bucodental.

L’ortodòncia és la millor manera d’assegurar un creixement bucodental correcte i evitar complicacions a l’edat adulta. Però hem de tenir en compte que les dents són diferents segons cada edat i cada persona,.

Així, un nen de 10 anys no necessita el mateix tipus d’ortodòncia que un adolescent de 15. A això cal afegir, que els adolescents tenen més problemes de tipus estètic, ja que moltes vegades consideren que els aparells els faran més lletjos i els fa vergonya portar-los.

Avui dia existeixen models transparents i gairebé invisibles d’ortodòncia, és l’ORTODÒNCIA INVISIBLE. En el cas de l’ortodòncia el creixement ossi és molt important, perquè ens permet diagnosticar si hi ha algun problema susceptible de corregir de forma precoç. Per això aconsellem la primera revisió per un ortodoncista sobre els 7-8 anys, quan ja han sortit el grup d’incisius superiors i inferiors definitius.

Si el recanvi dental i l’oclusió són correctes anirem fent revisions semestrals per controlar la correcta erupció dental.

Igualment és aconsellable portar el nen al odontopediatre (especialista en odontologia infantil) a partir dels 3 anys, i per norma 2 vegades a l’any.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.