L’Institut Baix Camp organitza la segona edició de la Jornada Comercial Pere Martorell

0
107
L’Institut Baix Camp organitza la segona edició de la Jornada Comercial Pere Martorell

El proper dijous 23 de novembre a les 9.30 es durà a terme la segon Jornada Comercial Pere Martorell, un cicle de conferències que se centren en l’actualitat del Comerç i el Màrqueting i compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Reus.

A les 9.30, es durà a terme la presentació per part de la direcció del centre i de l’Inspector d’Ensenyament, el Sr. Xavier Basagaña, el Secretari General de la Cambra de Comerç de Reus, Josep Bages i la Sra. Blanca Cabré, professora de comerç i màrqueting.

A les 10:00 s’iniciaran les conferències que duran a terme 4 representants de negocis de Reus, Forn Sistaré, el Portal de Catalunya, la Botiga Amiga, Viajes para ti i, posteriorment, es durà a terme una posada en comú d’idees amb representants del comerç de Reus i l’alumnat del cicle formatiu de grau superior de gestió de vendes i el cicle formatiu de grau mig d’activitats comercials.

A les 12.00 començarà la conferència per part de de la Business & Marketing School,  l’Empresa en el nou entorn social. A les 13.00 h, el Director d’ESCODI, l’Escola Superior de Comerç i Distribució, explicarà què fa bona una botiga.

Aquesta jornada biennal centrada en l’actualitat del comerç tan a la ciutat com a l’entorn va iniciar-se fa dos anys coincidint amb la defunció de Pere Martorell, un professor del Departament de Comerç i Màrqueting del centre.

 

FER UN COMENTARI