Canviar-ho tot per a que res canviï

Canviar-ho tot per a que res canviï

 

Atemporal Esthetic Lab

Aquesta frase de la novel.la Il Gattopardo defineix a la perfecció el procés que estem vivint al nostre Centre d’Estètica.

A partir d’ara som l’Atemporal Esthetic Lab.

Aquest nom simbolitza la nostra voluntat de convertir-nos en un laboratori d’estètica, un lloc on solucionarem de manera personalitzada cadascun dels reptes estètics què ens plantegeu.

La paraula Atemporal també és important, doncs no considerem què el temps jugui en contra de la joventut de la pell o de la perfecció del cos, ans al contrari, el pas del temps ha de servir per sentir-nos més a gust amb nosaltres mateixos. I aquesta és realment la nostra tasca, fer créixer l’autoestima dels nostres pacients amb les millors tècniques, cosmètica i aparatologia estètica.

No treballem amb conceptes efímers i subjectius com la bellesa, nosaltres som creadors de conceptes tan atemporals com el benestar i l’autoconfiança.

A més, a l’Atemporal ens reinventarem cada dia, així podreu gaudir de millores qualitatives
notables en tots els tractament. Això si, hi haurà noves incorporacions a la nostra plantilla,
però també trobareu a les terapeutes que ja coneixeu.

En definitiva, volem que tot segueixi com fins ara i, alhora, que tot canviï; volem seguir comptant amb la vostra confiança però també oferir-vos cada vegada un servei de millor qualitat. Us agraïm molt haver fet possible que arribéssim fins aquí i esperem que ens acompanyeu també en aquesta nova etapa.

Maica López
Atemporal Esthetic Lab

hola@atemporal.com

www.atemporal.com

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.