Com crear un anunci de vídeo creatiu: 4 punts clau

Màrqueting digital

Cada vegada resulta més complicat saber què vol la nostra audiència i quina serà la seva reacció al nostre producte o servei. Què resulta més eficaç: un anunci visualment cridaner o un en què es vegi clarament la funció del producte? Està clar que la creativitat és fonamental per poder realitzar un bon anunci publicitari i així, diferenciar-se de la competència. Però un director creatiu no pot idear l’anunci perfecte per la seva empresa, sense dades ni un estudi previ de l’audiència. Necessita saber què agrada als seus possibles clients, per poder crear un anunci que encaixi amb els seus gustos i satisfaci les seves necessitats.

Un cop realitzada aquesta investigació prèvia, existeixen diversos punts que s’han de seguir sí o sí, si vols cridar l’atenció del teu públic i aconseguir que desitgin i necessitin el teu producte. A continuació, parlarem de 4 estratègies que es poden aplicar a qualsevol tipus d’anunci i que et seran de gran ajuda:

– Utilitza els sentits

Com més sentits involucris al teu anunci, millor. Per exemple, si estàs preparant un anunci publicitari d’una rebosteria, és important poder transmetre a l’audiència quina olor fa el pastís just sortit del forn, la textura que té i el so que fa quan mossegues la primera capa de la mousse. El teu anunci haurà d’apel·lar al màxim d’estímuls sensorials possibles, per evocar el record o la imaginació de com serà el producte quan el tinguin a les seves mans.

– Mostra la teva marca repetidament

Com a creatiu, hauràs de trobar diferents maneres no invasives i subtils d’incloure el logotip, el nom, el producte o els colors corporatius de la teva marca al vídeo. No n’hi ha prou en col·locar el logo al principi i final de l’anunci, com més recursos utilitzis, més fàcil serà pel client reconèixer i recordar el teu producte.

– Connecta a nivell personal

Si connectes a nivell emocional amb el teu públic, guanyaràs eficàcia. S’ha d’idear un anunci que mostri el costat més humà dels personatges que hi intervenen i crear una història, perquè el públic senti empatia i s’hi vegi identifi cat.

– No t’oblidis de la qualitat

Un vídeo amb mala qualitat dirà molt del teu anunci. I res de bo. Per molt que tinguis una gran història i un gran producte, si no et fixes en la qualitat amb què s’ha gravat i exportat, no servirà de res. La mida de la imatge (mínim 1.280 x 720 píxels) ha de ser l’adequada i no és recomanable incloure gaire text al vídeo. La imatge ha de parlar per si sola.

Bemarketing

Et farem arribar a tothom

www.bemarketing.cat

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.