Deep Face Lifting, per Maica López

Deep Face Lifting Atemporal Esthetic Lab.

Atemporal Esthetic Lab.

A l’Atemporal ho sabem tot sobre la pell, sabem diagnosticar-la i descobrir què li passa, i també sabem com tractar-la per aconseguir il·luminar-la, eliminar les primeres arrugues, rejovenir-la, unificar el to, oxigenar-la, difuminar taques, fer-la més densa i flexible, etc.

Però ara, a més a més, sabem com tractar la part osteo-muscular del teu rostre, per així aconseguir un efecte anti-gravetat únic. Estem parlant del mètode Deep Face Lifting.

Aquesta tècnica, d’origen rus i amb origen a l’osteopatia, treballa sobre la musculatura i l’esquelet facial i cranial, definint perfectament cada angle i contorn del rostre, de manera no invasiva i indolora.

El que secret que fa diferent aquest mètode de qualsevol altre és que es treballa la zona facial des de la superfície però també des de l’interior, de manera intraoral, per poder accedir millor a muscles i ossos.

El resultat és un rostre més il·luminat, llis i, sobre tot, amb una morfologia diferent, més semblant al de la joventut; de fet, una de les maneres d’explicar els resultats del mètode és dir que recupera “el rostre original”, l’aspecte d’abans de que el pas del temps, l’estrès, les emocions i altres vicissituds de la vida, l’anessin marcint.

Ja ho saps, ara ja tens disponible a l’Atemporal, com sempre en primícia, aquest protocol únic que ja és tendència a la resta d’Europa i als Estats Units.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.