Atemporal Esthetic Lab “Nadal i els regals”

Las Termas de Ruham

Atemporal Esthetic Lab

Aquestes alçades segur que tots estem d’acord en que no hi ha millor regal què un tractament d’estètica. Massatges, manicures, tractaments facials, fish spa… sempre és un encert fer un d’aquests regals i sempre és un plaer rebre’ls! Però encara podem anar més enllà i, a més a més de fer un magnífic regal, podem fer un regal exclusiu i original. Parlem dels Tractaments d’Autor.

Els Tractaments d’Autor són protocols de bellesa únics, dissenyats pels professionals dels Centres d’Estètica més exclusius amb la finalitat d’aconseguir la màxima relaxació de l’afortu nat què els rep.

A Atemporal Esthetic Lab t’oferim quatre Tractaments d’Autor: els Rituals Odissea. Aquests Rituals són un viatge sensorial a la imaginació; la seva finalitat és transportar-nos a indrets únics i viure una experiència tan sorprenent com relaxant.

El Ritual Odissea El Dorado és un viatge a les cultures precolombines i a la llegenda d’una mítica ciutat daurada. Or, diamants i pedres semiprecioses cobriran el nostre cos, mentre una màscara daurada fotoestimularà el nostre rostre.

Amb el Ritual Odissea Alexandreta viatgem a exò- tics paradisos orientals amb aroma a espècies i misteri. És tal el misteri que, fins que no completem la primera etapa del viatge, el pediluvi, no sabrem a on ens porta el viatge: massatge amb plomes, amb pindes aromàtiques, amb oli d’espelmes? Serà el viatger qui ho decidirà.

Al Ritual Odissea Pompeia gaudirem de la fusió del tractament facial de vinoteràpia amb el relaxant massatge corporal amb pedres calentes, en una festa en honor al déu Bacus i al Vesuvi

Finalment, el Ritual Odissea Isla Bonita és un viatge on gaudirem de l’hipnòtic moviment dels peixets i del relaxant massatge amb conxes marines i amb nous de coco.

hola@atemporal.com

www.atemporal.com

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.