Policlínic Simonet Reus. Tractaments corporals

Arriba el bon temps i ens plantegem una ajuda extra a la dieta i l’exercici que practiquem per remodelar el nostre cos. Existeixen diferents tècniques i tractaments. Avui parlarem de la combinació de dues tècniques molt efectives: la carboxiteràpia i la mesoteràpia.

La carboxiteràpia: és un procediment mèdic, no quirúrgic, que combat la pell de taronja, la flacciditat i els cúmuls de greix localitzats. Aquesta tècnica, mínimament invasiva, es realitza en consulta a partir de petites infiltracions subcutànies de CO2 als teixits de la zona afectada.

La mesoteràpia: consisteix en la infiltració de diferents substàncies a la zona que volem tractar. L’objectiu d’aquesta tècnica és modelar la figura de forma localitzada i reduir el volum. Depenent de les necessitats de cada pacient els doctors elaboren una fórmula efectiva en cada cas, i així poden donar solució a: cel·lulitis, greix localitzat, flacciditat i més.

Els resultats són molt satisfactoris. La qualitat del teixit millora, la pell es torna més llisa i les zones afectades pel greix localitzat baixen de volum.

El nombre de sessions dependrà de les característiques i necessitats concretes de cada pacient i sempre, sota supervisió mèdica.

Les zones més demandades són: l’abdomen, els flancs, els glutis, les cames i altres zones que fins i tot fent dieta no s’aconsegueixen reduir.

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.