Que la teva estratègia de màrqueting no decaigui!

Màrqueting digital

Màrqueting digital

L’estiu ja està aquí! Sí, les estacions canvien i amb elles haurien de ferho les teves estratègies de màrqueting.

Per molt que sembli tot el contrari, l’estiu és una gran oportunitat per arribar a congeniar amb els teus clients a partir d’un canvi en la teva estratègia de màrqueting.

Moltes empreses escullen una bona automatització, la qual, els hi permet està en tot moment des de la distància, prevenint que els seus clients se sentin aïllats. Per això et portem uns consells, perquè segueixis amb la teva estratègia de màrqueting aquest estiu i no descuidis als teus clients.

1.Publica en tot moment!

És habitual que quan l’estiu arriba les marques de la competència disminueixin
el seu volum de publicacions, principalment en el mes d’agost. Aquest motiu t’ha de donar una espenta perquè segueixis mantenint el mateix percentatge de publicacions, ja que tindràs més visibilitat que la teva competència sense haver augmentat el teu volum de treball.

És una bona oportunitat perquè nous clients estiguin interessats en la teva marca, però no t’oblidis de crear un contingut únic i bo.

2. Fes que els teus usuaris siguin els protagonistes

Els mateixos usuaris de les xarxes socials, són una font de creació de contingut propi i sobretot a l’estiu.

Per aquest motiu és perfecte que impulsis una acció on els usuaris tinguin l’oportunitat de generar contingut sense deixar de fer les seves activitats d’estiu.

Per exemple, pots crear un concurs on ells participin pujant la seva millor foto amb amics a la platja o inclús penjant una foto sota l’aigua. No t’oblidis de què ells són els protagonistes en aquests concursos!

3.Publica articles relacionats amb l’estiu

Abans de tot t’has de preguntar, que és el que fan els teus clients durant l’estiu? Té l’estiu
alguna influència sobre la forma en el que els clients fan ús dels productes o serveis que
se’ls ofereix?

El principal aquest estiu és que siguis capaç de crear temàtiques, les quals reuneixin les característiques o beneficis dels teus productes i les necessitats dels teus clients.

Si no pots reunir aquestes dues coses, centra’t en una necessitat específica
del client i satisfés-la. Però no et centris en les virtuts dels productes, sinó en els problemes dels teus usuaris i ofereix-los una solució

4. Planifica i programa

Amb una bona estratègia, crea continguts pels teus clients i finalment només hauràs de establir en quin dia i a quina hora vols que sigui penjada la teva publicació en les diferents
xarxes socials que utilitzis. Ho pots fer a partir d’eines com Hootsuite que t’ajudaran a poder programar el contingut.

5. Crea continguts pensats per al mòbil

A l’estiu aproximadament un 70% dels usuaris que es connecten a les xarxes socials durant la temporada d’estiu ho fan a través del mòbil, per aquest motiu quan crees continguts, centra’t a fer-los fàcils de llegir i que consumeixin poques dades mòbils.
Per aconseguir això, a l’hora de crear els vídeos intenta que siguin molt curts, optimitza les teves imatges perquè es puguin carregar el més ràpid possible i finalment crea continguts perquè els teus usuaris se sentin identificats.

Bemarketing
Et farem arribar a tothom
www.bemarketingco.es

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.