Cinquena edició del ‘Trail’ de Colldejou

guanyadors-del-cinque-trail-de-colldejou

Dissabte passat 8 de juliol es va dur a terme la cinquena edició del ‘Trail’ de Colldejou amb un total de 240 participants en els recorreguts de 10 i 21 km. En aquesta edició, els participants podien escollir entre aquestes dues modalitats i en la distància llarga es va imposar Albert Ferrer, seguit de Jaume Espuis Rel i Asier Egia. En categoria femenina, Edurne Zazpe es va imposar per davant d’ Alba Fontamb i la reusenca Neus Gil. Pel que fa als 10 km va guanyar el belga Cédric Raemachkers (Wanze), seguit de Daniel Castillo (Sant Ramon) i en tercer lloc Isaac Salvat.

En categoria femenina, el primer lloc va ser per a la vila-secana Hann Katherine, seguida per Jessica Lago i en tercera posició Aida Pallarès. Per la seva banda, Eva Martinez va guanyar la modalitat ‘Trek’, Josep Maria Pla va quedar segon en la general i primer en la categoria masculina, i va tancar el podi Nadia Ortega. Cal destacar que el recorregut de 10 km puntuava per al circuit Tgn Nord, mentre que el de 21 km, on es podia córrer per equips (suma dels millors tres temps), puntuava per al circuit Expeer.io Team Trail, on es va imposar el CE Mountain Trail Vila-seca, seguit de La Beerrerria Team i en tercera posició l’equip Amadeu Cassanyé.

cinque-trail-de-colldejou

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.